Text Widget
Interactively incentivize team driven markets and accurate meta-services. Progressively engage cutting-edge catalysts for change after efficient potentialities. Professionally generate extensive process improvements for process-centric niche markets. Dramatically initiate end-to-end niches whereas integrated best practices. Professionally envisioneer ethical results rather than team building synergy.
Recent Works

Vragenlijst ‘Mama zoekt uit’ Blog

Een aantal maanden geleden begonnen wij achter de schermen met de voorbereidingen voor ‘Mama zoekt uit’. Esther en ik konden niet wachten tot we live zouden gaan! Dat gebeurde gelukkig op 1 juli, waarna we jullie eens per twee dagen proberen te voorzien van leuke en/of interessante artikelen. Inmiddels zijn we drie maanden verder en willen we van jullie graag weten of we op de goede weg zijn. Vandaar dat we jullie willen vragen een korte vragenlijst in te vullen.

De vragenlijst kun je hier vinden. Hij is anoniem, dus je kunt helemaal uit je dak gaan als je dat wilt 🙂

We willen je bij voorbaat bedanken voor het invullen! We hebben veel aan die feedback.

Veel liefs,
Betty en Esther

 


Betty is 29 jaar oud en geboren en getogen Amsterdamse. Ze is getrouwd met Maran en in september 2014 bevallen van haar zoontje Nim. Inmiddels is ze zwanger van haar tweede: een dochter. Betty is opgeleid tot leerkracht in het basisonderwijs, maar werkt sinds haar zwangerschap niet meer als juf. Naast haar hbo-opleiding, heeft ze ook een cursus ‘gewichtsconsulent’ en ‘freelance schrijver’ gevolgd.

Reacties

  1. Ingevuld! X

  2. Ik ga hem ook even invullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *